varice Timisoara

Echipa multidisciplinara

Echipa multidisciplinara

Promovam sanatatea, nu doar tratarea unei boli si va propunem un concept inovator: echipa multidisciplinară de specialiști. Acoperim întregul spectru de boli al unui pacient cu boală vasculară, pentru a asigura o îngrijire completă, cum putine clinici procedeaza.

Echipa coordonata de
Prof. dr. Mihai Ionac

Echipa coordonata de Prof. dr. Mihai Ionac

Dr. Ionac este expertul cu acreditari europene si cu cea mai vasta experienta in chirurgia vasculara din Vestul Romaniei. Avand peste 30 de ani de experienta, Dr. Ionac a format o echipa de elita, dedicata pacientilor cu boli vasculare.

aparatura medicala

Anestezia de electie in chirurgia ambulatorie

Metoda moderna de anestezie

Anestezia de electie in chirurgia ambulatorie, excelent tolerata de catre pacienti. Somnul se instaleaza imediat dupa administrare (10 sec), iar dupa operatie trezirea are loc imediat, cu o recuperare rapida. Durerea, greturile si varsaturile sunt aproape inexistente.

sala chirurgie

Sala de interventii chirurgicale la standarde de excelenta

Sala de interventii chirurgicale la standarde de excelenta

Aparatura si infrastructura moderna asigura siguranta maxima a anesteziei si a actului operator

varice laser

Interventii minim-invazive

Interventii minim-invazive

Problema dumneavoastra de sanatate este rezolvata in confort, cu suferinta si complicatii minime postoperatorii. Salon postoperator spatios, elegant si modern.

pacient ionac

Tratament “walk-in, walk-out”

Perioada scurta de internare

Internare peste noapte? Nu. Beneficiati de tratament “walk-in, walk-out”, veniti si plecati in aceeasi zi, puteti relua activitatea rapid, datorita tehnicilor minim-invazive.

tipuri de varice
ArTerra Health

Singura clinica din Vestul Romaniei cu medici de excelenta acreditati la nivel european in chirurgie vasculara.

La ArTerra nu există o soluție unică atunci când vine vorba de tratarea venelor varicoase. De aceea, specialiștii noștri oferă o intreaga plaja de tratamente pentru vene varicoase, incepand de la cele mai simple precum vene de păianjen și pana la ulcere venoase. Conceptul nostru este de a asigura un tratament complet al bolii varicoase, imbinand ultima tehnologie cu tehnicile chirurgicale care au fost dovedite stiintific a fi cele mai sigure.

La ArTerra preferam interventiile minim invazive, ca scleroterapia, tratamentul laser, ablatia mecano-chimica, terapia cu adeziv, deoarece chiar si cele mai severe forme de insuficienta venoasa pot fi tratate in acest fel.

scleroterapia cu spuma

Scleroterapia cu spuma

Scleroterapia cu spumă este o procedură simplă și minim invazivă pentru a trata venele inestetice de pe picioare și poate fi efectuată în cabinetul nostru în mai puțin de o oră. Pentru a efectua scleroterapia, se introduce un ac în vena respectivă și se injectează soluția sclerozantă. Acest lucru va irita mucoasa venei și va încuraja un răspuns inflamator natural care va determina colapsul acesteia.

ablatia mecanochimica clarivein

Ablatia mecanochimica (MOCA)

Ablația mecanico-chimică (MOCA) este o metodă minim invazivă de îndepărtare a venelor varicoase prin traume mecanice combinate cu scleroterapie. Vena bolnavă poate fi distrusă definitiv fără a fi necesară îndepărtarea ei.

ablatia endovenoasa cu laser

Ablatia endovenoasa cu laser

EVLA corectează problemele venelor cu o procedură laser endovenoasă all-in-one, fiind considerată standardul de aur pentru tratamentul venelor varicoase.

ablatia laser ciano acrilat venaseal

Cianoacrilat – VenaSeal

VenaSeal este un tratament minim invaziv care utilizează un adeziv medical sigur pentru organism pentru a închide capetele deschise ale venelor varicoase de la nivelul membrelor inferioare. Spre deosebire de alte tehnici, pacienții VenaSeal pot reveni imediat la activitățile normale și nu necesită, de obicei, purtarea de ciorapi elastici după operație.

Afla rapid pretul acestor proceduri!

Completeaza datele si te sunam noi

0733 999 980

Prima clinica din Vestul Romaniei cu Experti dedicati complet chirurgiei vasculare.

crosectomie varice

Miniflebectomie ambulatorie

Este o procedură chirurgicală ambulatorie minim invazivă ce implică incizii mici pentru a îndepaărta venele varicoase de la nivelul picioarelor, reducându-se astfel edemul și durerea și restabilind aspectul membrelor inferioare. Important de stiut: Metoda minim invaziva, se realizeaza in regim ambulator (walk in – walk out), in anestezie locala.

ligatura stripping

Ligatura si stripping

Ligatura si strippingul inseamna indepartarea venelor varicoase prin incizii mici. A reprezentat standardul de aur in tratamentul varicelor pana in jurul anilor 2000, cand a fost inlocuita de metodele minim-invazive.

ligatura de perforante

Tratamentul venelor perforante incompetente

Venele perforante fac legătura dintre sistemul venos superficial și cel profund. Defectarea lor va dirija sange cu presiune crescuta dinspre muschi spre piele si va cauza disconfort, varice sau ulcer. Inchiderea perforatoarelor incompetente se face prin scleroterapie ecoghidata sau chirurgical, in regim ambulator, in anestezie locala. Recuperarea rapida, activitatile se pot relua imediat.

crosectomie

Crosectomia (ligatura safeno-femurala)

Denumita si ligatura safeno-femurala sau safeno-popliteala, aceasta procedura se realizeaza chirurgical in cazul unei vene safene mult dilatate si cu reflux masiv demonstrat ecografic, dar astazi, in majoritatea cazurilor, se poate realiza minim-invaziv, prin ablatie laser.

Ai intrebari legate de varice?

Iti raspundem la orice intrebare, cu ce te putem ajuta?

0733 999 980

Peste 30 de ani de experienta, cazuistica complexa si cele mai dificile cazuri in domeniul chirurgiei vasculare.

www.mihaiionac.ro

Prof. dr. Mihai Ionac

Medic primar chirurgie vasculara

Expertul cu acreditari europene si cea mai vasta experienta in chirurgia vasculara din Vestul Romaniei

Dr. Radu Avram

Medic specialist chirurgie vasculara

Dr. Adela Dumitrascu

Dr. Adela Dumitrascu

Medic specialist chirurgie vasculara

Dr. Corneliu Cornea

Dr. Corneliu Cornea

Medic specialist anestezie si terapie intensiva

Dr. Marialuisa Morelli

Dr. Marialuisa Morelli

Medic rezident chirurgie vasculara

Dr. Alexandra Radeanu

Dr. Alexandra Radeanu

Medic rezident chirurgie vasculara