Sebastian Catana Nutritie
22 Aprilie 2023

Mituri actuale în nutriție! Să facem ordine și lumină într-un domeniu asediat de păreri.

Controversele se nasc atunci când știința, modestă cum este, nu se face auzită. Aici intervin eu, nutriționist-dietetician Sebastian Catană. Îmi iubesc meseria, în special când pot fi de folos unei echipe medicale. Dar în ultimii ani am observat o explozie de informații false în rândul pacienților mei, și consider că e o problema majoră. Chiar un pericol la adresa sănătății publice.

Ce este un nutritionist-dietetician Prezentare Eveniment
Dr. Marius Sintean
Video

Training Basic Life Support - Dr. Marius Sintean

Cunostintele necesare acordarii primului ajutor sunt usor de ignorat pentru cei mai multi dintre noi, insa trebuie sa constientizam ca viata unei persoane accidentate depinde, de cele mai multe ori, de momentul acordarii primului ajutor, dar si de priceperea celui care intervine primul.

Vezi video HD
Reabilitarea cardiaca | Workshop Cardiac Rehabilitation | Charlotte Symoni

Reabilitarea cardiaca | Video

Acum 30-40 de ani, daca pacientul supravietuia unui infarct, medicul ii recomanda 4-6 saptamani de repaus la pat. Azi este demonstrat ca un program de recuperare cardiaca inceput la 2-3 zile poate preveni riscul unui alt infarct, incetineste progresia bolii si reduce riscul de mortalitate cu pana la 47%. Aceste avantaje ale reabilitarii cardiace au fost discutate cu medicii, fizioterapeutii si cativa dintre pacientii clinicii, impreuna cu Charlotte Symoni, Danemarca.

Evenimentul a fost coordonat de:
Charlotte Symoni - coordonatoarea segmentului de cercetare din cadrul sectiei de recuperare a spitalului din Slagelse, Danemarca
Prof. dr. Mihai Ionac - seful disciplinei de chirurgie vasculară, Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara
Sebastian Miron - fizioterapeut cardiovascular cu experienta in Danemarca

Vezi video HD
sanatatea pacienti
Sambata 12.10.2019 / Ora 10:30

Misca-te cu folos, mananca gustos, traieste sanatos!

Sanatatea este cel mai de pret lucru pe care il avem. Ca sa o pastram sau sa o recastigam suntem datori noua sa respectam cateva reguli simple. Va invitam la o intalnire cu echipa de nutritionisti si fizioterapeuti ai Clinicii ArTerra, care va vor prezenta secretele simple ale unui trai bun ...

Prezentare Eveniment