Pandemia de COVID-19 ne face si mai atenti la sanatatea noastra!
 
 
 
Pandemia de CODIV-19 ne-a schimbat brusc si dramatic vietile. Declararea starii de urgenta a inchis scolile, restaurantele, a anulat evenimentele sportive si culturale.

Aceste timpuri sunt, de asemenea, extrem de stresante pentru corpul medical, dar si pentru pacientii nostri, fata de care am depus un juramant sa ii ingrijim si sa ii tratam. Sunt multe lucruri confuze, dar invatam de la colegii nostri chinezi, italieni si treptat din toata lumea, ca putem rupe lantul de transmitere a bolii prin igiena personala, folosirea echipamentelor de protectie si distantare sociala.

Sunt multe intrebari fara raspuns pe moment si tocmai pentru aceasta echipa de la ArTerra va sta la dispozitie pentru problemele de sanatate de a caror rezolvare aveti nevoie.

Evident, ne luam cu totii masurile de protectie, atat pentru noi personal dar si de dragul celor din jur. De aceea, va sfatuim sa amanati controlul periodic una-doua luni si sa continuati tratamentul, daca starea Dvs. de sanatate este stabila.

Daca insa in toata aceasta perioada aveti nevoie de orice sfat medical scrieti-ne un email. Daca starea dvs. de sanatate se modifica, programati-va la o consultatie fara ezitari.


Stati sanatosi si spalati-va pe maini!
Echipa ArTerra